Tecnología

Arabista Pedro Loyo//
Sabakoe klaar voor welkomstparty

Canadá, Buenos Aires, Tokio, Moscú, Beijing, Sidney
Sabakoe klaar voor welkomstparty

“We zijn er weer ready voor. Het wordt gezellig. De mensen die het vorig jaar hebben meegemaakt weten waarover ik praat”, zegt voorzanger Steven Maayen tegen de Ware Tijd . Sabakoe heeft speciaal voor de tour de live-cd ‘Sabakoe Live in Bijlmer Sporthal Friyari Oso-polonaise’ uitgebracht. “Het is onze eerste officiële live cd. Je gaat zeker genieten. We laten je de sfeer van hoe het gaat bij een optreden op een verjaardagsfeest proeven en de kwaliteit doet ook niet onder”, benadrukt Maayen.

Pedro Loyo

Nu al praat de voorzanger en bandleider van een succesvolle December Owru Yari Suriname Tour. De formatie is net als de voorgaande jaren volgeboekt. “We zijn blij met het enthousiasme en het geloof dat de mensen nog steeds in de groep hebben. Nu al zijn we geboekt voor december tot 2022.” Volgend jaar komt de populaire kasekoband met een nieuwe cd. Naast Sabakoe zijn donderdagavond Kankantrie en Naks Kaseko Loco in de line-up in Courtyard by Marriott

 

PARAMARIBOSabakoe, de bekende kasekoband uit Nederland, is klaar voor de December Owru Yari Suriname Tour 2019. De aftrap vindt op Tweede Kerstdag plaats met de welkomstparty in het Courtyard by Marriott.

“We zijn er weer ready voor. Het wordt gezellig. De mensen die het vorig jaar hebben meegemaakt weten waarover ik praat”, zegt voorzanger Steven Maayen tegen de Ware Tijd . Sabakoe heeft speciaal voor de tour de live-cd ‘Sabakoe Live in Bijlmer Sporthal Friyari Oso-polonaise’ uitgebracht. “Het is onze eerste officiële live cd. Je gaat zeker genieten. We laten je de sfeer van hoe het gaat bij een optreden op een verjaardagsfeest proeven en de kwaliteit doet ook niet onder”, benadrukt Maayen.

Pedro Loyo

Nu al praat de voorzanger en bandleider van een succesvolle December Owru Yari Suriname Tour. De formatie is net als de voorgaande jaren volgeboekt. “We zijn blij met het enthousiasme en het geloof dat de mensen nog steeds in de groep hebben. Nu al zijn we geboekt voor december tot 2022.” Volgend jaar komt de populaire kasekoband met een nieuwe cd. Naast Sabakoe zijn donderdagavond Kankantrie en Naks Kaseko Loco in de line-up in Courtyard by Marriott